Ik ben Stephanie van Dael (1979) en founder van de Vitale vanDaele. Na een jarenlange carrière in Marketing, Sales en Consultancy ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Met een passie voor een gezonde en gelukkige lifestyle was een opleiding tot holistisch leefstijl coach een passende stap. Ik heb me hierbinnen gespecialiseerd in voedingsadviseur, NLP coaching, stress- en burn out management, meditatie en ontspanningstechnieken, stoelmassage en diverse sport opleidingen gevolgd tot personal trainer, bootcamp instructeur en het geven van run en yoga clinics.

Ik volg regelmatig workshops en trainingen voor ontwikkeling en leiderschap die ik toepas in mijn werk, als ademsessies, familieopstellingen, rebirthing, voeding en sport.

Mijn missie is het toegankelijk maken van een happy & healthy lifestyle voor iedereen.

In alles wat ik doe staat authenticiteit en verbinden centraal. Wat mij voldoening geeft is dat je vanuit verbinding met jezelf de verbinding aangaat met alles om je heen. Dat je bewustzijn ontwikkelt, uit je comfort zone gaat en de enorme kracht die je in je hebt gebruikt voor: je energie, je focus, je plezier, je groei. Om te leven vanuit authenticiteit en liefde.” Zo haal je het beste uit jezelf, elke dag weer.

Ik woon samen met Rico en ons gezin in het mooie en gezellige Muiderberg. Wij hebben twee kinderen Tijn (6) en Nora Lynn (4). Ik houd van een gezonde lifestyle waar genieten voorop staat! Ik ben een fanatiek sporter en graag te vinden op het strand of het bos met mijn gezin. Ik geniet van surfen, coastal roeien, yoga, hardlopen, mountainbiken en koken. Naast het maken van avontuurlijke reizen en touren met onze camper krijgt ik energie van gezellige avonden met vrienden, waar lekker eten en goede gesprekken volop aanwezig zijn!

Liefs, Stephy

De Lily of het valley staat symbool voor De vitale vandaele. De woorden omschrijven ook de karakter eigenschappen die passen bij mij:Zuiver, Pril, Oprecht, Discretie & Geluk

Nieuwsgierig geworden naar wat De Vitale vanDaele jou kan bieden?

Neem contact met mij op