Rust vinden in een drukke wereld

 

 


Verlang jij vaak naar een moment rust in deze drukke wereld? Zodat je dingen gaat zien die je alleen ziet als je er tijd voor hebt of neemt?

Wij wel! Jezelf een moment gunnen waarin je mag opladen, genieten en vooral alles (kan) doen waar je blij van wordt. Er even tussenuit met een groep inspirerende vrouwen met eenzelfde doel: rust, ontspanning en jezelf vinden in yoga, meditatie, natuur, reflectie, fun en massage. En natuurlijk het heerlijkste en meest pure eten wat Mallorca te bieden heeft.

Wij zijn dan ook super trots en dankbaar dat wij onze eerste retreat mogen organiseren!

Het retreat is op een van de mooiste en meest magische plekken van Mallorca, Soller.

Op een van de mooiste en meest magische plekken van Mallorca, Soller, staat de finca Son Salas. Deze 17e-eeuws oude finca is een oude olijfolie perserij waar nog steeds eigen olijfolie wordt geperst, die ook in de finca gebruikt wordt.

De finca is geheel gerestaureerd tot een luxe, duurzaam locatie.  Dit alles omgeven door het UNESCO-werelderfgoed beschermde gebergte Serra de Tramuntana op 10 minuten afstand van Soller en Port de Soller.

Met een eigen organische fruit- en groentetuin, yogastudio, botanische paden, zout water zwembad, tennisbanen, gym, bioscoop, terrassen en buitenkeuken en genoeg slaapplekken voor ieders comfort.

Wanneer?

28 september – 1 oktober 2022.
4 dagen, 3 nachten

Voor wie?

Deze ladies only retreat is voor vrouwen die graag tijd voor hunzelf willen en tot rust willen komen met o.a. yoga en meditatie op een schitterende locatie.

Zegt jouw hart ja?

Komt tot rust in luxe

Verwen jezelf, alleen of samen met een vriendin, met een 4-daags programma vol liefde, yoga, meditatie, wandelen, puur eten, rust, ruimte, dankbaarheid, zelfreflectie, massage, ontspanning, lol, goede gesprekken. Zodat jij weer opgeladen, vol nieuwe energie en een opgeruimd hoofd naar huis kunt.Wat kun je verwachten?

We verblijven het gehele retreat in finca Son Salas in Soller.

Het programma bestaat uit en is inclusief:

  • 5  yogalessen;
  • Dagelijkse mediaties;
  • 3 uur durende wandeling door het Tramuntana gebergte;
  • Reflectieopdrachten;
  • 1 uur massage;
  • Paella workshop ervaring & proeverij;
  • Genoeg vrije tijd om te lezen, slapen, tennissen, zwemmen, genieten van de zon en de prachtige omgeving;
  •  Alle maaltijden in de finca, bestaande uit biologisch, vegetarisch en lokale producten.

Exclusief:

  • Retour vlucht Amsterdam – Palma de Mallorca
  • Transfer/taxi Son Salas, Soller

Kosten:

De kosten voor dit retreat zijn vanaf 1495 euro. Er geldt een variabele toeslag voor een eenpersoonskamer of een grotere kamer. We vragen je om een aanbetaling van 200 euro.

Zegt jouw hart ja?

De kamers

Er zijn 10 ruim opgezette luxe 2- persoonskamers waarvan 8 met een eigen badkamer. Tegen een variabele toeslag kan je een eenpersoonskamer krijgen of een grotere kamer. Details en indeling van de kamers maken wij op basis van jullie voorkeur die je kunt aangeven bij jouw aanmelding.


Wat doet een Retreat met je?

Zeg nu zelf. Hoe vaak gun je jezelf echt even rust en maak jij echt tijd voor jezelf? Dan hebben we het niet over een uurtje sporten of met de beentjes op de bank naar Netflix kijken. Ik heb het hier over een dag of liever nog een paar dagen even helemaal voor jezelf.

Door een andere omgeving op te zoeken en uit je vaste stramien te stappen, gebeuren er twee dingen:

1. Je lichaam krijgt tijd om te herstellen.

2. Je geest krijgt tijd om helemaal tot rust te komen.

Waarom is dat zo belangrijk?

Je hebt het misschien niet eens (meer zo) in de gaten, maar gedurende de dag vliegen we van het een naar het ander en worden we overladen met informatie en prikkels. Dit zorgt ervoor dat ons lichaam en onze hersenen constant in een soort van opperste paraatheid zijn.

Dat kost een berg met energie! Snap je nu waarom je soms moe bent, of geprikkeld of ergens even de energie niet meer voor hebt?

Door op Retreat te gaan geef je jezelf en daarmee ook je lichaam en geest rust. En weet je wat er gebeurt als je je lichaam en geest rust geven? Dan gebeuren er magische dingen.

Een Retreat kan je wonderbaarlijke inzichten geven

Je gaat dingen voelen die je eerder niet voelde. Dat gevoel was er eerst ook al, maar werd onderdrukt. En dat gevoel geeft je richting, want je gevoel weet altijd de juiste weg.

Daarnaast zorgt rust in je hoofd ervoor dat je kunt nadenken over een bepaald thema of vraagstuk wat je bezighoudt. Door je hersenen de ruimte en rust te geven om ergens over na te denken, zonder voortdurend te worden afgeleid, gebeuren er vaak magische dingen.

Ken je dat gevoel van: JA! Nu heb ik het antwoord. Dat gevoel heb je tijdens een Retreat vaak één of soms zelfs meerdere keren.

Zegt jouw hart ja?

Wie zijn wij?

Stephanie van Dael

Stephanie heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en reizen over heel de wereld en begeleidt mensen naar een leven met meer energie en balans, met meditaties, chakra sessies en leefstijl programma’s.

Marijke van Driest

Marijke

Marijke is ‘yoga alliance’ opgeleid en heeft een jarenlange ervaring als yoga teacher in Studio Muiderberg. Zij voelt heel goed aan waar de groep behoefte aan heeft en geeft yin/yang lessen, afgestemd op o.a. de energie van de groep en het tijdstip van de dag. Er zullen voor deze week speciale themalessen worden gegeven waarna je met een ontspannen en opgeladen gevoel, zowel fysiek als mentaal, de yogaruimte verlaat.

Wij hebben elkaar ontmoet in Muiderberg, waar wij allebei wonen en delen vele zelfde interesses en gedachten over het leven. We delen een liefde voor sport en yoga en krijgen energie van het coachen van groepen.


Zegt jouw hart ja?

Meld je dan nu via de knop hieronder en ben verzekerd van een plek in het retreat. Je kunt je voor 30 november 2021 aanmelden en we vragen je een aanbetaling te doen van 200 euro. Na de aanbetaling ontvang je een e-mail met bevestiging van jouw deelname